Воїни ЗСУ за годину позбулися 3 винищувачів рф, але зупинятися навіть не думають: "Ми попереджали"

Відразу три літаки-винищувачі і один БПЛА збиті сьогодні розрахунками зенітних ракетних комплексів Повітряних Сил на Слобожанському напрямку. Про це в соціальній мережі facebook повідомляє повітряне командування "Схід".

Су-34 РФ. Фото: скрін youtube
Су-34 РФ. Фото: скрін youtube

Син Тіни Кароль приїхав у Варшаву, допомогти біженцям разом з мамою: "Витратив кишенькові"

Син співачки Тіни Кароль, 13-й річний Веніамін приїхав на канікули з Британії до Польщі, де зараз перебуває зіркова мама, і долучився до волонтерства. У Варшаві хлопець Веніамін Огір зустрічав на вокзалі українських біженців та пригощав солодощами дітей.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Тіна Кароль з сином Веніаміном. Фото: Youtube
Тіна Кароль з сином Веніаміном. Фото: Youtube

Пропагандист Соловйов визвірився на свою делегацію через "програш" на переговорах: "Чобіт на горлі"

Знаменитий російський пропагандист Володимир Соловйов емоційно відреагував на переговори рф і України в Туреччині, закликавши не шукати дипломатичних рішень і повністю виконати наказ Путіна. Ролик опублікували в мережі.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

"Повертає віру в людяність": зустріч кинутого собаки під Києвом з визволителем ЗСУ торкнулася серця

У соціальній мережі показали зворушливі кадри, на яких можна побачити воїна ЗСУ і кинуту собаку в квартирі під Києвом. "Наша людяність та любов здолає все На фото пес, який залишився в зруйнованому домі під Києвом, радо зустрічає свого спасителя"

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Російських солдатів після окопів у "Рудому лісі" в ЧАЕС вивозять у Білорусь: "Тепер живіть з цим"

Російських солдатів з радіаційним опроміненням везуть до Гомеля з Чорнобильської зони, про це повідомив член громадської ради у Державному агентстві України з управління зоною відчуження, Ярослав Ємельяненко.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube