З'явилися нові відомості про те, що через санкції в рф почалися нові більш серйозні проблеми. Є відомості про те, що в російських ресторанах і кафе почалися проблеми з поставками, що заважає їм працювати.

Відповідну інформацію надали в Telegram-каналі «Хроніки падіння росії»

Потрібно повідомити про те, що жителі і так звана еліта росії з кожним днем все більше і більше відчувають на собі санкції через війну в Україні.

Після того, як путін влаштував справжній геноцид на території України, весь світ почав на це реагувати. Мирні жителі в усіх країнах світу виходять на вулиці з мітингами, вимагаючи закрити небо над Україною і введенням більш жорстоких санкцій для агресора.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

«У ресторанів та кафе в РФ виникли проблеми з поставками продуктів: через санкції проти РФ, які порушили логістичні ланцюжки, а також через девальвацію рубля", - підписана публікація в соціальній мережі.

Дуже важливо розуміти, що буквально з кожним днем росія відчуває все більш сильні проблеми з економікою. Поки путін продовжує зомбувати свій народ і вбивати невинних українців, санкції стають все сильнішими, а рубль падає все нижче. Однак замість того, щоб щось робити, звичайний російський народ продовжує підтримувати терориста путіна.

Нагадаємо, що 7-мілетня дівчинка зворушила мережу несамовитим віршем.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли, скільки зараз коштують звичайні продукти на території Росії.

Також портал "Знай" писав, що українцям повідомили про чергові втрати окупантів.