Український блогер та активіст Сергій Стерненко показав, як українці силою свого духу здатні протистояти російським окупантам навіть без зброї.

Кадрами з героїчними українцями Стерненко поділився на своєму каналі у Телеграм.

Українці вже тиждень щодня показують свою героїчність та незламність духу у боротьбі за рідну землю проти російських окупантів. Українці навіть без зброї здатні виганяти російських окупантів з рідних міст.

Українці виганяють окупантів, скріншот
Українці виганяють окупантів, скріншот

На опублікованих кардах видно, що натовп українців буквально голіруч проганяє озброєних окупантів, які не соромлячись направляють на них свої автомати. Українців навіть після попереджувальних вистрілів не відійшли, а крок за кроком проганяли окупантів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці виганяють окупантів, скріншот
Українці виганяють окупантів, скріншот

"І цю націю російські дебіли хочуть перемогти?", - зазначив Стерненко у підписі до відео.

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України та почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після цього на всій територію України президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан.

Нагадаємо, куля наздогнала кожного, хто намагався втекти: ЗСУ професійно зачистили залишки "другої армії". Армія ЗСУ знищує російських окупантів одним точним вистрілом

Раніше Знай писав, українець вкрав у російських окупантів вантажівку з боєприпасами: "Все привіз ЗСУ". Простий українець вкрав у окупантів вантажівку з боєприпасами

Також Знай повідомляв, місяць лежать у пакетах і шкодять екології: у рф "забули" про своїх солдатів у Сумській області. Російські окупанти забили на тіла своїх військових