У соціальній мережі з'явилася інформація про те, що в Нью-Йорку мер міста підняв великий прапор України. Дуже багато людей зібралося на цьому урочистому моменті в Америці, щоб підтримати Україну.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Цензор.НІ"

Дивлячись на цей відеоролик можна відчути ту підтримку, яку надає мир для України під час війни проти росії.

"Мер Нью-Йорка Адамс підняв український прапор у місті, він майорітиме до перемоги. Адамс нагадав, що у Нью-Йорк проживає найбільше українців за межами України. "Будь-який конфлікт, який розгортається у глобальному масштабі, розгортається й на вулицях Нью-Йорка. Бомби, які вибухають у Києві, розбивають наші серця тут, у Нью-Йорку, та по всій нашій країні", - зазначив він. Очільник Нью-Йорка підкреслив, що пишається стійкістю і духом українського народу, який протистоїть терористичним атакам та насильству і ніколи не здасться, захищаючи свою Батьківщину. "Ми знаємо, що таке боротися за Батьківщину… І сьогодні ми єдині. Ми з вами. Ми - частина українського народу", - підсумував Адамс", - підсумував Адамс", - сообщаеться в месенджері.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього, потрібно нагадати про те, що генеральний секретар НАТО прекрасно знає і розуміє, що відбувається в Україні. Вже всі цивілізовані країни засуджують путіна і називають його військовим злочинцем. Також генсек НАТО заявив, що Україна буде отримувати ще більше допомоги.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ підпили корабель окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", український Дід вкрав у окупантів машину з боєприпасами і передав ЗСУ.