Кілька днів тому російські фашисти завдали страшного удару по популярному торгівельному центру Retroville, у Подільському районі столиці.

Вісім життів працівників магазину, непоправні руйнування будівлі, вибиті вікна у будинків навколо - результат обстрілу мирного району Києва.

Серед інших, у ТРЦ Retroville знаходився ще й величезний магазин NOVUS, де полюбляли скуповуватись тисячі мешканців столиці. Генеральний директор NOVUS Марк Петкевич розповсюдив заяву на офіційній сторінці мережі з приводу страшного ракетного удару.

наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві
наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві

"Пошкоджені внутрішні конструкції, стався обвал стель, розбито обладнання. Головний офіс, який заходився у БЦ, знищено практично повністю. Постраждалих серед працівників NOVUS немає. Наразі фінансовий об’єм втрат стовідсотково оцінити неможливо, що обумовлюється відсутністю повноцінного доступу до багатьох приміщень. З величезним смутком і болем я дивився на фото і відео наслідків цього жахливого ракетного удару, через який загинули мирні люди. На обгорілі рештки, які тільки вчора були сучасною красивою стильною будівлею: у цьому центрі полюбляли проводити час мешканці району, і в ньому знаходився наш прекрасний головний офіс NOVUS. Він був другим домом для вас, і для мене теж. Працівники нашої компанії відчули себе напів-безхатченками. Кажу щиро, смуток від цієї трагічної події залишиться з нами надовго", - йдеться у заяві Марка Петкевича.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві
наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві

Також генеральний директор зазначає, що мережа не припинить свою роботу та відчуває відповідальність перед людьми, які щодня купують найнеобхідніше у магазинах Новус.

наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві
наслідки удару по ТРЦ Retroville у Києві

"Утім ми з вами розуміємо, що маємо продовжувати працювати і робити все, щоб NOVUS міг і надалі годувати людей. Так, ми зараз поранені через цю втрату. Але ми живі, ми продовжуємо допомагати людям пережити ці страшні часи і не зустрітися з голодом. Адже, навіть серед жахіть війни, люди приходять до нас в магазини сьогодні і вони впевнені, що завтра також зможуть придбати тут необхідні продукти. Ми не маємо ніякого морального права забрати у людей цю можливість нагодувати себе і близьких. Тому робота нашої компанії продовжується. Я вірю, що наші рани поступово загоються і ми зможемо знову піднятися у повний зріст. Зараз нам стало ще складніше, але і ми стали сильнішими і стійкішими, ніж були раніше. Кожен з нас розуміє важливість нашої роботи для людей, і кожен може по праву пишатися тим, як мужньо наша компанія зустрічає все нові і нові випробування, долає все більше перешкод, і цілеспрямовано продовжує працювати", - написав генеральний директор NOVUS Марк Петкевич.