Україна вже майже місяць героїчно боронить рідну землю проти російських окупантів, які 24 лютого здійснили повномасштабне вторгнення та почали бомбардувати мирні міста. Українська армія дає гідну відсіч ворогу і з кожним днем на крок ближче до перемоги.

У мережі з'явися зворушливий лист маленької українки до українських захисників.

Дівчинка, на ім'я Віка зазначила, що дуже хоче миру та вірить, що ЗСУ точно переможуть російських окупантів. До того ж вона зазначила, що пише росія з маленької, адже вважає що тепер тільки так правильно.

Лист маленької українки воїнам ЗСУ
Лист маленької українки воїнам ЗСУ

"Добрий день. Мене звати Віка. Я дуже хочу миру. І я надіюсь, дуже надіюсь, я вірю в те, що ви переможете росію. Тепер я пишу росія з маленької, так правильніше. Вони бомблять Україну, але ми вистоїмо. Я хотіла сказати, що я люблю вас і вірю у вас. I love you! росія не вистоїть! 100 процентів. Вона здасьця 100%.", - зазначила дівчинка.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто нагадати, що 24 лютого росія почала бомбардування українських міст, знищуючи військові та цивільну інфраструктуру. Після цього президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан.

Нагадаємо, військові білоруси хочуть відразу ж здатися в полон, увійшовши до України: за Лукашенка не залишиться нікого

Раніше Знай повідомляв, вимагають відкати і машини: голова фонду" Повернись живим " розповів, як тиснуть на волонтерів. Повідомлення від Тараса Чмута вже не перший дзвіночок

Також Знай писав, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною. Пєсков обмовився, що рішення про "спецоперацію" прийняли, щоб позбутися всієї Росії