Блогерка TikTok Баба Лєна показала які засоби приготувала для захисту проти ядерної країни.

Відома блогерка Баба Лєна, яка розміщує у соцмережі веселі жартівливі відео показала, як буде захищатися від країни з ядерною зброєю.

"Чим ви взагалі збираєтесь захищатися від ядерної держави?" - на це питання дала відповідь літня жінка.

На відео під пісню Скрябіна "Мумітроль" баба Лєжна демонструє, чим захищатиметься: "Руками, ногами, своєю головою, локтями, ремнями, залізною трубою".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Баба Лєна показала спочатку кулаки, потім милиці, а замість залізної труби взяла в руки качалку для тіста.

Від початку війни Баба Лєна намагається розвеселити своїх фанатів, та знімає дедалі більше відео. В кадрах часто зустрічається і онука блогерки, яка допомагає їй отримати ще більше прихильників.

Вони вже показували, вила та сокиру — особливі "квіти" для "асвабадітєлєй", та

В коментарях підтримують жінку: "Нехай знають і бояться наших бабусь", "На таких Людях і тримається Україна... з цієї Жінки треба брати приклад", "Найкраща бабуся в тіктоці", "Бабулічка супер", "Найкраща бабуся, дай Бог вам здоров'я та вашим внукам! Нашим захисникам", - написали в коментарях позитивні відгуки.

@baba_lena78

Україна непереможна💙💛

♬ оригінальний звук - MusicDetox

Нагадаємо, раніше Катя Осадча шукає малюкові з Маріуполя сім'ю, приховуючи від нього загибель батьків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Закляття" і Marvel Віра Фарміга згадала українську мову заради підтримки Батьківщини.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна.