Стало відомо про те, що в Біблії був знайдений фрагмент про Україну і Росію. Про що йдеться в Священному тексті, і як це може відбитися на майбутньому.

Цікавий уривок виявив користувач Yuriel Shtern в Facebook. Міститься він в книзі Псалмів.

Авторство приписують біблійному царю Давиду, і в одному з них є фрагмент, який стосується України та Росії.

У 50 псалмі, в 15 стихотноврении говориться, що одне із слів וַוּקְרָאֵנִי на єврейській мові читається як "вкраїну". Сильно нагадує "Україна", чи неправда? Прямий переклад слова "і поклич", і виходить, що це можна трактувати, що Україна покликана Країна.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

У наступному рядку одне зі слів читається як "раша", а це вже схоже на сленгову назву Російської Федерації. Позначає в перекладі це слово "зло".

Пост про Біблію, фото: скріншот
Пост про Біблію, фото: скріншот

"Поклич мене під час лиха і я позбавлю тебе, ти ж прославиш мене. А неправедному Бог скаже: "Яке ти маєш право говорити про Мої постанови і розповідати про мою угоду?",- йдеться в цьому шматку з псалмів Давида в перекладі.

Псалми, фото: Facebook
Псалми, фото: Facebook

Що це означає насправді-нікому не ясно, однак, будемо вірити, що це ще один знак того, що перемога України не за горами, і Росія залишить нас у спокої раз і назавжди.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський запросив відвідати країну Папу Римського Франциска. Він поки що ніяк не відреагував на цю заяву.

Нагадаємо, що остаточно розчарувала українців: у Чернівцях з Алеї зірок прибрали іменну зірку Ані Лорак

Раніше повідомлялося, що россійський окупант переїхав танком свого командира: розлютився через 50% втрат у бригаді

Також, доанадський снайпер Валі, якого "поховали" російські ЗМІ, живий і залишається в Україні