Після того як росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, проти РФ ввели найжорстокіші в історії санкції. Однак, країна-агресор вирішила потішити українців і ввести санкції проти Володимира Зеленського.

Так, стало відомо, що центральна рада клубу веселих і кмітливих (КВК) під головуванням Олександра Маслякова постановила позбавити президента України Володимира Зеленського звання півфіналіста турніру КВК, що проходив в 1999 році в Москві.

Володимир Зеленський.president.gov.ua
Володимир Зеленський.president.gov.ua

Відомо, що росія також анулювала всі оцінки журі, отримані збірною Кривого Рогу.

Такі заходи були прийняті на виконання відповідних санкцій, які росія ввела проти України. Крім Зеленського, звання півфіналістів будуть позбавлені й інші учасники команд "збірна Кривого Рогу" і "95 квартал".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ми продовжуємо методичну роботу з видавлювання Зеленського з російського культурного простору. Раніше аналогічні заходи прийняв московський клуб собаківників, анулювавши родовід його коргі", - заявив Олександр Масляков.

Нагадавши, Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України командиру морпіхів і командиру "Азова": героїчно захищають Маріуполь

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський виступив перед італійським парламентом з проханням: "не будьте курортом для вбивць"

Також Знай повідомляв, що Зеленський і Путін не зустрінуться найближчим часом, в Кремлі назвали причину: "Прогрес недостатній"