У соціальній мережі розмістили забавну публікацію, в якій йдеться про те, що на території Чехії почали продавати подушки із зображенням президента України. Таким чином, в Чехії вирішили зібрати гроші на благодійність, щоб допомогти Україні в такі важкі часи.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Україна зараз"

Вже весь світ знає, що в Україні йде 27 день війни – протистояння російському агресору, який вже зарекомендував себе, як справжній терорист.

У Чехії вирішили випускати подушки із зображенням Володимира Зеленського, щоб виділяти всі гроші з продажів цих подушок на допомогу Україні.

"У Чехії продають подушки із зображенням президента Володимира Зеленського. Гроші від продажів йдуть на допомогу українцям, які постраждали від війни. Станом на 17 березня продали близько двох тисяч подушок", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім цього, потрібно нагадати про те, що практично весь світ став на бік України. Після того як НАТО і ЄС побачили, як ЗСУ дають неймовірну відсіч окупантам, вони вирішили поставляти ще більше зброї, даючи можливість Україні битися з «другою армією світу».

Не потрібно забувати і про санкції, які водяться на постійній основі, обрушуючи економіку рф.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська розповіла, що чекає війська Білорусі в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віра Брежнєва втекла з Росії до Польщі.

Також портал "Знай" писав, що у мережі показали, як пенсіонер повернувся з розбитий бомбами будинок у Києві.