Українці не збираються здаватися ворогу і пробачати йому всі звірства, вчинені на догоду кривавому диктатору. Про це попередили у Міністерстві культури та інформаційної політики України.

У відомстві опублікували фото з різних куточків країни – міст, які опинилися під ворожими обстрілами, в окупації чи в облозі. Люди в Маріуполі, Херсоні, Одесі, Києві виходять на вулиці з плакатами, щоб показати свою проукраїнську позицію.

«Мелітополь – Україна», «Нова Каховка – це Україна», «Если маму кто-то тронет – того мама похоронит! Одесса», «Херсон – це Україна», - написано на плакатах, які представлені на знімках.

«На цих плакатах – голоси українських міст. Щоб не робила росія, до якої брехні б не вдавалась, нічого не вийде. Українці ніколи не пробачать підступності та жорстокості. Не віддадуть жодного клаптика своєї Батьківщини, жодного міста, містечка, чи села. Бо ми всі – це Україна», - впевнені у відомстві.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь: "Злочин, який ніколи не забудемо". Наталя Могилевська поділилася наслідками ворожих обстрілів у Маріуполі й Києві.

Раніше Знай писав, колишня Дзідзьо Slavia показала, як відомий барабанщик потужно підтримав Україну: такого ще ніхто не робив

Також Знай повідомляв, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів