Мережа бюджетних супермаркетів Aldi звернулася в Twitter, щоб присоромити покупця з брудними думками, який вирішив вказати, що рука свинки Пеппи на їх льодяниках нагадує чоловічі геніталії.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Aldi вилаяв покупця з брудними думками, який грубо пожартував про їх льодяників зі свинкою Пеппою.

Кіт Бін опублікувала в Твіттері фотографію рожевих льодяників з морозивом, припустивши, що форма руки Пеппи нагадує чоловічі геніталії.

Супермаркет
Супермаркет

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Підпис свідчив: "@AldiUK, я була дуже рада бачити це у вашому супермаркеті, але, можливо, не така щаслива, як Пеппа...".

Гігант бюджетних супермаркетів не промовчав через брудну критику їх дизайну, оскільки вони цитують повідомлення в Твіттері, написавши у відповідь: «Кит, це РУКА».

Твіттер
Твіттер

Шанувальники Aldi були в істериці через пост жартівника, оскільки один з них написав: "Ні, якщо це Джордж".

Однак це не перший раз, коли Aldi отримує коментарі з приводу незвичайної форми руки.

У минулому році покупець на ім'я Саймон Лінні купив коробку з шістьма льодяниками на паличці "Свинка Пеппа" в супермаркеті Aldi за 1,49 фунта стерлінгів.

Пеппа
Пеппа

Але він також подумав, що рука на солодкому ласощі зі смаком ванілі і полуниці виглядає фалічно.

Саймон надіслав The Mirror кумедний знімок льодяника, додавши: "Думав, що це може викликати сміх. Я купив це морозиво зі свинкою Пеппою в Aldi. З яких це пір у Пеппи високий причандал?!"

Нагадаємо, що у мережі розповіли курйозну історію чоловіка з найбільшим причандалом у світі.