У п'ятницю, 18 березня, на стадіоні «Лужники» в Москві пройшов мітинг-концерт, присвячений так званому «приєднанню Криму до Росії». На заході, на якому зібралися тисячі росіян, виступив особисто володимир путін. Глядачі прийшли з прапорами рф і з прапорами з буквою Z, яка стала символом військового вторгнення в Україну.

За даними російського МВС, концерт відвідало понад 200 тисяч осіб. Однак, як виявилося, це чергова фікція – подивитися на путіна людей буквально зганяли.

Відповідна інформація почала з'являтися з Мережі.

Так, в телеграм-каналі "Інсайдер Україна» опублікували кілька скріншотів чатів в Telegram, електронних листів і навіть документів, у яких йдеться, що відвідування концерту в «Лужниках» було добровільно-примусовим.

Судячи з інформації зі скріншотів, багато установ повинні були надати для мітингу певну кількість осіб. Для працівників явка була обов'язковою. У деяких випадках винятки робили для людей у відпустці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Працівникам обіцяли відгул, безкоштовний вхід, сидячі місця і виступ відомих російських зірок.

Цікаво, що відвідати концерт просили людей виключно слов'янської зовнішності – «ніяких гастробайтерів».

Подивитися на путіна можна було навіть за гроші. На сайті з пошуку роботи розмістили вакансію. Набирали 20 осіб для роботи масовкою на концерті в «Лужниках». За присутність обігли заплатити 300 рублів на карту.

Нагадаємо, що окупанти вже вкрали української води на суму майже 620 млн гривень.

Читайте також, що "путін" капітулював, повернув Україні Донбас і Крим.