Леоні Файлдес, 34 роки, випила занадто багато склянок рожевого джину і порцій самбуки, коли вирішила замовити Uber в Україну з наміром допомогти у військових діях.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама, яка випила занадто багато, стверджує, що замовила таксі за 4500 фунтів стерлінгів в Україну? щоб "допомогти в боротьбі з російськими окупантами", але її врятувала недостатня сума на її банківському рахунку.

Леоні Файлдес відсвяткувала день народження своєї подруги в суботу (5 березня) і вже випила «кілька подвійних рожевих джинів і шотів самбуки», коли вони почали обговорювати російсько-українську війну.

Але незабаром рідка впевненість 34-річної дівчини змусила її замовити Uber, щоб допомогти українським військам у конфлікті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Власник бізнесу з догляду за собаками стверджує, що її врятувала поїздка, яка, за оцінками, коштувала близько 4578 фунтів стерлінгів. Вона була відхилена через нестачу коштів на її банківському рахунку.

Леоні
Леоні

Мама двох дітей з Уорслі, Великий Манчестер, стверджує, що у неї були «спогади» про свою ризиковану помилку, коли її банк викликав її на наступний ранок, запідозривши шахрайство, оскільки Uber намагався зняти гроші з її рахунку дев'ять разів.

Леоні сказала: "Я гуляла з одним з моїх друзів в Суїнтоні. Ми придумали розмову про війну в Україні. Це була розмова про війну. Мій хлопець в армії, і ми говорили про те, чи повинен він піти. Я сказала: "Якщо він піде, я піду з ним". Через занадто багато випивки ми намагалися зловити таксі додому. Ми сказали: "Нам потрібно взяти таксі і допомогти їм". Ми були відсутні близько чотирьох годин, тому я випила кілька подвійних рожевих джинів, досить багато шотів самбуки і пляшку просекко. Я думаю, що це могло збити мене з пантелику. Не знаю, що б я робила, якби Uber дозволив мені замовити його. Не думаю, що я б сіла, але ви не знаєте, після випивки, ми пішли далі. Це повинно було піти з мого рахунку, і я не знаю, де б я прокинулася. Після того, як ми це зробили, я не могла зловити таксі близько півтори години, поїхати в Україну, а не 10 хвилин по дорозі додому. Було всього близько 10.30, і мені довелося зателефонувати в кілька різних таксопарків, щоб зловити таксі. Я сіла близько 12". Мені 34 роки, мені краще знати. На наступний день я не пам'ятала, що робила це. Я подумала: "Боже мій. Я прокинулася від того, що мій банк дзвонить мені, думаючи, що моя карта була використана шахрайським шляхом. Uber дев'ять разів намагався зняти платіж з мого рахунку. Вони були дуже рішучі. У мене був невеликий спогад, коли подзвонили з банку, і я сказала: "я думаю, що це була я — вибачте". Як правило, Uber дозволяє поїздку заздалегідь, але нещодавно вони зупинили його, тому мені пощастило. Я пам'ятаю, коли ми шукали, ми сказали: "О, ми візьмемо комфортний". Він дорожче-XL".

Uber
Uber

У Uber заявили, що в даному випадку «успішно здійснених поїздок» не було, і заявили, що проводять подальше розслідування, щоб встановити, що сталося.