Українська армія встановила рекорд в ефективності використання протитанкових комплексів Javelin.

Про це в Телеграм повідомив "УНІАН" з посиланням на Пентагон.

Так, стало відомо, що українська армія найбільш ефективно використовує протитанкові комплекси Javelin. Вже навіть встановлено рекорд, з 112 пострілів було 100 точних влучень у ціль.

Javelin
Javelin

"Українська армія встановила рекорд в ефективності використання протитанкових комплексів Javelin. На 112 пострілів – 100 точних влучень у ціль", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

українська армія, скріншот з відео
українська армія, скріншот з відео

Варто відзначити, що Javelin - це Британський переносний зенітно-ракетний комплекс, призначений для ураження вертольотів, літаків противника та інших засобів повітряного нападу, що здійснюють польоти на малих і гранично малих висотах.

Може бути використаний для знищення наземних цілей на дальностях до 3 кілометрів. Перша партія Javelin була виготовлена в 1984 році.

Нагадавши, ЗСУ ліквідували елітного командира Сергія Сухарєва-влаштував Іловайський котел в 2014-му. російського офіцера і ще кількох командирів ліквідували українські захисники

Раніше Знай писав, російські окупанти зламали сторінку глави ДПСУ в фейсбук і поширили фейк про вбивство прикордонників: "війна триває"

Також Знай повідомляв, воїни ЗСУ розбили ворога на Харківщині та ліквідували ще одного командира російської армії.Генштаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію про російське вторгнення