В Україні тепер будь-який бізнес може отримати кредит під ставку 0% на період воєнного часу. До того ж це нововведення діятиме ще місяць після війни, а вже надалі ставка буде 5%.

Про це глава держави заявив у своєму зверненні 18 березня.

Загалом розмір кредиту буде становити до 60 млн. грн. Таку ініціативу впровадили аби підтримати бізнес під час воєнного стану.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

"Наш уряд уже підготував рішення про розширення програми кредитування для підприємців на базі програми "5-7-9%", створюємо нову можливість. Будь-який бізнес зможе отримати кредит під 0%. На час воєнного стану плюс 1 місяць після війни", – сказав президент.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окрім цього Володимир Зеленський також доручив Нацбанку, нардепам та Кабінету міністрів знайти законну можливість, щоб держава гарантувала 100% вкладів у національних банках.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

"Не частину, як зараз, як завжди, а повністю. Увесь депозит. У будь-якому банку нашої держави. Щоб люди не втратили гроші й не боялися цього за жодних обставин. Тож чекаю конкретики, проекту рішення", – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський показав світу російську агресію в усій красі: "Ось така близькість, ось така дружба". Зеленський відкрив очі світу на звірства "братнього народу"

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну

Також Знай писав, улюблений заспокоювач українців Арестович став персоною "нон-грата" в Білорусі: нібито закликав до диверсій. Лукашенко хоче притягнути Арестовича до відповідальності