У 2013 році в Києві чоловік знайшов собаку, яка всім своїм сталевим поглядом нагадує російського правителя, і ця фотографія знову стала популярною, оскільки сили путіна продовжують вторгатися в Україну.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Соціальні мережі здивувалися після того, як чоловік в Україні знайшов собаку, чий пронизливий погляд дивним чином нагадує погляд путіна.

Собака, знайдена в центрі Києва, про яку вперше повідомив сайт Obozrevatel.com ще в 2013 році, знову ходить по колу, поки триває жорстоке вторгнення російського лідера в Україну.

Пес з кам'яним обличчям вважається помісью стаффордширського тер'єра і німецької вівчарки.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Пес
Пес

Собака навіть здається одягненою як глава рф, з білими мітками на грудях, які, здається, утворюють пухнасту краватку.

Подальші подробиці про собаку та людину, яка її знайшла, невідомі.

Інтернет-коментатори поспішили пожартувати про собаку, заявивши, що путін більше схожий на собаку, ніж собака на путіна. Вони нагадали про роман російського письменника Михайла Булгакова "Собаче серце".

путин
путин

Популярний Ірландський комедійний ведучий Грем Нортон твітував, коли собака вперше стала популярною, кажучи: "Ну і добре! Цікаво, чи кусає вона геїв?"

Це було пов'язано з законом проти геїв, прийнятим у червні 2013 року. Прихильники розпливчасто сформульованого закону заявили, що він спрямований на захист суспільства, оголошуючи злочином «пропаганду» гомосексуалізму серед неповнолітніх.

Нагадаємо, що Лукашенко пригрозив Україні війною.