Мер Мелітополя Іван Федоров вперше після звільнення з полону записав звернення.


Відеозверненням Іван Федоров поділився в мережі.

У своєму відео Іван Федоров подякував жителям Мелітополя, які систематично виходили на протести і президенту України Володимиру Зеленському за щоденну боротьбу і допомогу.

Іван Федоров - фото Печерська районна адміністрація
Іван Федоров - фото Печерська районна адміністрація

"Дякую друзям Мелітополя, які відстоювали інтереси нашого міста на Всеукраїнській та міжнародній аренах, і зробили все можливе і неможливе для мого звільнення. Спасибі президенту України Володимиру Зеленському за допомогу зі звільненням", - зазначив Федоров.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У полоні російських окупантів мер Мелітополя провів шість днів, і після свого звільнення він зізнався, що впевнений в тому, що незабаром український прапор знову буде висіти в місті.

"Трохи пізніше я розповім детально про все, поговоримо про плани. Але я впевнений в тому, що разом з нашою командою в недалекому майбутньому ми піднімемо наш український прапор над центральною площею Мелітополя. А ті, хто його знімали, точно вже не будуть жити в нашому прекрасному місті. Слава Україні", - заявив Іван Федоров.

Нагадавши, відома доля мера Мелітополя Івана Федорова, якого російські військові взяли в полон. Міський голова перебуває в окупованому Луганську

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії: "гарантії безпеки і суверенітет"

Також Знай повідомляв, мера Мелітополя Івана Федорова звільнили в ході спецоперації: вже поговорив із Зеленським. У Запоріжжі була проведена спецоперація і звільнений мер міста Мелітополь