У Китаї запевнили, що не збираються нападати на Україну, навпаки-обіцяють допомогти

Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун запевнив, що КНР ніколи не нападе на Україну і назавжди залишиться її другом. Про це він заявив під час зустріч з головою Львівської Військової адміністрації Максимом Козицьким. Фань Сяньжун нагадав, що вже 30 років тривають дипломатичні відносини між Україною та Китаєм. За його словами, так буде продовжуватися і надалі, а КНР буде підтримувати Україну на її шляху.

Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун. loda.gov.ua
Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун. loda.gov.ua

Прокурор суду в Гаазі прибув в Україну, щоб зафіксувати всі злочини Росії: "ми бачили..."

В Офісі Президента оприлюднити розмова президента України Володимира Зеленського та прокурора суду Гааги Каріма Хана. Володимир Зеленський провів розмову з прокурором Міжнародного кримінального суду в Гаазі Карімом Ханом, який знаходиться в Україні і вже почав працювати. Зеленський запевнив, що окупанти відповідатимуть за всі військові злочини проти українців.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

суд в Гаазі, фото Peter Dejong
суд в Гаазі, фото Peter Dejong

Володимир Остапчук "опустив" великого "полководця" Кадирова після погроз Степану Бандері: краще б історію вчив

Днями Рамзан Кадиров в соцмережі цілком серйозно заявив, що він і його бійці мають намір відшукати Степана Бандеру в Україні і ліквідувати його. За його словами він-головна небезпека для всього російського народу. Володимир Остапчук вирішив оригінально потролити Кадирова, який не спромігся перед такою заявою хоча б мінімально ознайомиться з історією.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Білоруси повідомляють про вибухи в Брестській області, близько до українського кордону: навчання або провокація

Інформацію про це повідомляють з Білоруського телеграм-каналу Nexta.

"Звуки сильних ударів почули в наступних містах: Барановичі, Лунинець, Пінськ, Столін, Клецьк, Ганцевичі, Слуцьк. Більшість цих міст знаходяться в Брестській області", - повідомляють в пабликах.

Лукашенко. Фото: YouTube
Лукашенко. Фото: YouTube

11-річний українець прийшов записатися в терроборону, щоб захищати Батьківщину: "він прийшов воювати"

Зараз на захист України стають навіть найменші громадяни. Доброволець Олексій Ковтун розповів історію 11-річного хлопчиська Максима, який хотів поповнити ряди терроборони в Борисполі. Зараз хлопчик навчається в п'ятому класі. Однак це не завадило хороброму українцю, ігноруючи комендантську годину, посеред ночі прийти до військових.

11-річний хлопчик прийшов записуватися в терроборону. Instagram/xenom1980
11-річний хлопчик прийшов записуватися в терроборону. Instagram/xenom1980