Російські літаки можуть літати без ризику бути арештованими лише у деякі країни. Про це повідомили в російському профільному Телеграм-каналі "Авіаторщина", посилаючись на заяву Росавіації.

Як зазначається, відкрите небо для росіян лише у Венесуелі, Аргентині та на Кубі. Крім того, гарантій безпеки російським авіакомпаніям раніше надали у Киргизії та Шрі-Ланці. Ще одна країна, Узбекистан – залишається під питанням.

«Відповідно до інформації, що надійшла від посольств росії в іноземних державах, ризики затримань, арешту, призупинення експлуатації російських повітряних суден і відкликання страхових полісів відсутні при виконанні польотів у Венесуелу, Кубу, Аргентину", — сказано в екстреній телеграмі заступника керівника Росавіації Володимира Потєшкіна.

Літак. Фото: Youtube
Літак. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Не зважаючи на те, що Узбекистан поки не вводив обмеження на виконання польотів російськими авіакомпаніями, російським перевізникам рекомендують зважати на можливі ризики при виконанні польотів до Узбекистану. Труднощі можуть виникнути через тиск з боку США та Євросоюзу щодо російських літаків, які були взяті у лізинг у європейських компаній.

Нагадаємо, що у Путіна вирішили ввести відповідні санкції проти президента США і осоромилися: переплутали Байдена з його покійним батьком

Також, воїни ЗСУ позбулися 40% російських військ на війні: усюди "біжать", відправляють курсантів на фронт