Закінчується 17 день героїчного протистояння українських воїнів ЗСУ з російськими військовими, які несуть величезні власні втрати.

Їм не вдається просунутися де-небудь, а неправдива інформація, якою "годують" місцевих жителів в Росії, змушує сміятися. Наприклад, нещодавно в Міноборони Росії заявили, що вони нібито отримали відомості про проекти США на території України, в ході яких відбувалося вивчення поширення небезпечних інфекцій мігруючими птахами.

Російські полонені, фото: Нацполіція
Російські полонені, фото: Нацполіція

Крім того, вони додумалися розповісти росіянам, що в лабораторіях України навіть розроблявся проект, в ході якого відбувалося вивчення кажанів в якості агентів біологічної зброї. На це відреагував навіть усіма відомий мільярдер, глава SpaceX, Tesla Ілон Маск.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Він посміявся над цією пропагандою і у відповідь на повідомлення від Міноборони РФ виставив мем, в ході якого стверджується, що птахів насправді не існує ще з 1986 року, коли сталася катастрофа на ЧАЕС.

Їх замінили штучно створеними шпигунами. А це означає, що громадяни Росії повинні бути насторожі.

Нагадаємо, смачна овочева запіканка з інгредієнтів, які завжди під рукою: простий рецепт

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак: "Зрадили свою державу"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав кількість загиблих українських військових: "Вони не повірять"