В Україні вже більше двох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. У компанії "Укрпошта" розповіли, як українці можуть отримати пенсії під час воєнного стану.

Так, українцям, які залишаються на своєму постійному місці проживання потрібно очікувати виплати вдома або звернеться до найближчого відділення "Укрпошти", де це безпечно.

Пенсіонер. Фото: скріншот youtube
Пенсіонер. Фото: скріншот youtube

У компанії зазначили, що громадянам, які змінили місце проживання через війну потрібно звернутися до контакт-центру "Укрпошти (0800300845) або до Пенсійного фонду в регіоні та повідомити низку даних, зокрема нову адресу та спосіб отримання пенсійних виплат.

Інструкція для пенсіонерів
Інструкція для пенсіонерів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього пенсія буде виплачена за новою адресою протягом декількох днів.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав число загиблих українських військових: "вони не повірять". Володимир Зеленський вважає, що росіяни можуть застосувати хімічну зброю на території України.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.