Російські військові кораблі передумали висаджувати десант на узбережжі Одеської області та перебазувалися до Криму.

Про це повідомив речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук на своїй сторінці в у соцмережі фейсбук.

Так, стало відомо, що ескадри ЧФ перебазувались до кримського мису Тарханкут та озера Донузлав. Наразі не простежується їх наміру висаджувати морський десант на узбережжя Одеси.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Не простежується поки їх наміру висаджувати морський десант на наше узбережжя, знаючи, чим це для них закінчиться", - зазначив Братчук.


За його словами, ворога стримано і на рубежах суходолу, зокрема, на позиціях Херсон - Миколаїв - Кривий Ріг - Вознесенськ - Нововоронцовка Херсонської області.

Він повідомив, що можна констатувати ефективну дію наших систем ППО та Повітряних сил. За останні чотири доби знищено чотири літаки СУ-25 та два гелікоптери противника. Окрім цього все більше фіксується випадків дезертирства і мародерства серед російських загарбників.

Нагадаємо, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну – розстріляли на місці. Чоловік голими руками взяв міну і викинув її в лісопосадку

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, 3 жертви, серед яких маленька дитина: у Маріуполі розповіли про загибелі після обстрілу пологового будинку та лікарні. Російські війська вбили дитину в лікарні. Це вже переходить всі грані

Також Знай писав, у США прокоментували можливість застосування росією хімічної зброї в Україні: "Неправдиві заяви рф про лабораторії"