Під час спроби виїхати до Польщі Служба безпеки України було затримано пособника російських окупантів та злочинного білоруського правлячого режиму - народного депутата Євгенія Шевченка.

Про це повідомили у СБУ.

Чоловіка затримали та повернули до Києва. Він намагався перетнути державний кордон попри те, що у воєнний час чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено покидати межі держави. Дозволено виїжджати лише багатодітним батькам, опікунам всиновлених дітей, а також особам із інвалідністю чи іншими суттєвими проблемами зі здоров’ям.

Євген Шевченко
Євген Шевченко

Додамо, що раніше депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко всіляко виражав симпатію режиму Олександра Лукашенка в Білорусі. Він неодноразово літав у гості до поплічника путіна та заявляв, що третина українців мріють про такого очільника держави. Слуга народу також підтримував методи насильницької боротьби Лукашенка із опозицією в країні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також ми писали, "Ми вистояли й надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву. Володимир Зеленський похвалився успіхами ЗСУ і купою захопленої ворожої техніки.

Нагадаємо, Олексій Арестович заявив про швидкий розгром російської армії: "Ще не зрозуміли, що вже загинули".