Підполковник ЗСУ Микола Кондрацький звернувся до свого двоюрідного брата – депутата Держдуми РФ.
Відповідне відеозвернення розмістив в Telegram нардеп Олексій Гончаренко.
Микола Кондрацький закликав свого двоюрідного брата депутата російської Держдуми, заступника Голови Комітету з безпеки Анатолія виборного не ганьбити сім'ю і зупинити війну. Він попросив його зробити все, щоб Росія припинила війну проти України.

Депутат Держдуми РФ Анатолій виборний підтримує війну проти України. / Колаж: Сьогодні
Депутат Держдуми РФ Анатолій виборний підтримує війну проти України. / Колаж: Сьогодні

За словами підполковника, його брат у 2014 році активно виступав за анексію Криму. Також активно виступав і голосував за введення військ на Донбас. А нещодавно він також виступив за визнання так званих "ЛДНР".

"Згадай, брате, як ми гуляли разом в дитинстві, як ми грали у війнушку, як ми ходили за грибами, як ми їздили на риболовлю, як ми зустрічалися нашими сім'ями в домашньому колі, як ми ходили на кладовищі і відвідували наших бабусю і дідуся. Хочу запитати у тебе, брат. Скажи, чому так вийшло? Коли, на якому етапі ти продав свою душу дияволу? Коли, на якому етапі ти забув, що твоя Батьківщина в небезпеці? Невже ти не знаєш, що сьогодні летять бомби і ракети?"- запитав Кондрацький.

Полковник ЗСУ Микола Кондрацький також зазначив, що зараз РФ направляє ракети в бік Одеси, де живе рідний брат депутата Держдуми Виборного. Також він додав, що через дії його брата прізвище "Виборний" тепер прокляте.

Микола Кондрацький, скріншот з відео
Микола Кондрацький, скріншот з відео

"Що тобі дали ті москалі? Крім мільйонів. Ці мільйони підуть, а душа твоя залишиться там. Наші батьки поховані поруч. Вони, напевно, перевертаються в трунах. Ти розумієш, що ти наробив? Завдяки тобі прізвище Виборний прокляте. Роби висновки і роби все, щоб цю війну зупинити як депутат Держдуми", – додав підполковник ЗСУ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, російські військові почали прозрівати і каятися: "ми не миротворці, ми окупанти". Російський окупант визнав, що вони не миротворці.

Раніше Знай писав, киянка, яка збила ворожий дрон банкою консервації, поділилася подробицями :" не огірки"

Також Знай повідомляв, генерал, який керує бомбардуваннями українських міст, був серед путчистів 1991-го.