У мережі показали миле сімейне фото, яке стало ще більш цінним після того, як на задньому плані пролетіла падаюча зірка. Таке буває один на мільйон кадрів.

Стів Свон, його кохана Луїза Редпат, а також їхні діти позували на тлі зоряного неба в нортумберленді в суботу. Раптом, сталася неймовірна подія.

Жінка зазначила, що це було "іронічно", оскільки четвірка була єдиною, хто не бачив зірку, коли вона пролітала над головою. Фотограф Уіл Чунг сказав, що знав, що"ніколи більше не зробить такий знімок".

Сім'я з Морпета була на заході в Twice Brewed Inn, недалеко від стіни Адріана, коли містер Чунг запропонував сфотографуватися перед північним сяйвом приблизно о 21: 00 за Гринвічем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми не могли повірити, коли побачили фотографію — за іронією долі, ми були єдиними в групі, хто не побачив падаючу зірку, коли це сталося — але у нас є досить особлива фотографія, на якій відображено мить назавжди" - розповів глава сімейства.

Зорепад, фото parohod.online
Зорепад, фото parohod.online

Багато хто відзначає, що отримати подібну фотографію - дійсно рідкість, і таке буває раз в мільйон випадків.

У родині відзначили, що обов'язково надрукують цю фотографію, вставлять рамку, а потім повісять на стіну будинку, щоб запам'ятати цю подію раз і назавжди.

Нагадаємо, що ЗСУ підбили ще один російський корабель у Чорному морі і відправили його у відомому напрямку

Раніше повідомлялося, що Російський загарбник сам здався в полон до ЗСУ на прохання дівчини

Також, Джим Керрі заступився за Україну після нападу Путіна