Українські жінки 8 березня 2022 року не чекають на подарунки і привітання, замість цього їм важливіше отримати слова вдячності від тих, хто потребує їхньої допомоги.

У Службі безпеки України звернулися до українок зі словами вдячності й поваги.

«Ще два тижні тому ми складали плани, як провести 4 вихідні на березневі свята та що подарувати коханим. Так було до війни. А тепер ми розуміємо, що найкращий подарунок – наша Перемога, яка принесе мир Україні. І в цій Перемозі внесок жінок буде визначальним! Немає більше «Міжнародного жіночого дня»… Є День вдячності, поваги і шани вам, дорогі жінки! Дякуємо, що захищаєте Україну пліч-о-пліч з чоловіками, рятуєте, займаєтесь волонтерством, допомагаєте. А квіти ми вам обов'язково подаруємо – трохи пізніше. Коли виростуть соняшники з того насіння, яке наша українська земля приймає разом з окупантами. Зі святом вас, захисниці! Разом переможемо!», - пообіцяли в СБУ.

Скрін, СБУ
Скрін, СБУ

До привітань приєдналися і в ЗСУ, розмістивши відповідну листівку з ноткою чорного гумору.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

«Кохання – це… коли кожного вбитого окупанта він присвячує тобі», - йдеться у підписі до листівки.

Фото: ЗСУ
Фото: ЗСУ

Нагадаємо, як українок привітали з 8 березня в дусі воєнного часу, найкращі листівки: "Для тебе хоч орка з неба!"

Як повідомляв "Знай.ua", як онкопациентам отримати допомогу під час війни: інструкція для українців

Знай.ua писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують у метро: "не можу згадувати наші обійми".