Поки весь світ допомагає українському народові боротися проти вторгнення російських військ, в самій країні-агресорі забороняють навіть згадувати про війну в Україні.

Ті деякі сміливці з країни-агресора, які зважилися вийти на протест проти війни, стикаються зі стінами ОМОНу, нерозумінням з боку співвітчизників.

Сьогодні, 6 березня, в Росії люди вийшли на протести проти війни в Україні. Однак їх чекав жорсткий прийом їх "правоохоронних органів" - зовсім недавно в Росії прийняли закон, що забороняє відкрито називати війною те, що відбувається в Україні. За офіційною версією Кремля, це всього лише "військова спецоперація".

Зокрема, в Єкатеринбурзі поліція повалила учасника протесту проти війни в Україні в сніг.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Журналістку, яка знімала ці дії, виштовхнули, заявивши, що вона «заважає співробітникам поліції». За її словами, затриманого вдарили кийком.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні

Як повідомляв Знай.uа, Борис Джонсон заговорив українською, щоб уявити, як бути на війні з Росією

Також портал Знай.uа писав, що "Бджола "з" бригади "не злякався Путіна і назвав війну війною:"речі своїми іменами". Зірка російського серіалу пояснив реальне значення війни для тих, хто продовжує сліпо вірити владі РФ і заперечує жорстокі факти.