В телеграм-каналі Держспецзв’язку опублікували поради для громадян, яким окупанти відключили українське ефірне мовлення. Сьогодні є кілька альтернативних способів отримати безкоштовний доступ до вітчизняних телеканалів.

По-перше, супутникове мовлення. Нині українські телеканали розкодовані на супутнику. Тобто переглядати їх можна безкоштовно, якщо ви маєте супутниковий ресивер та антену.

Окрім цього, більшість українських каналів мають власні Youtube-канали. Якщо у вас є доступ до швидкісного інтернету, то переглядати ефір улюбленого телеканалу можна в мобільному додатку або на вебсторінці на Youtube. Якщо швидкість інтернету не дуже висока, то зменште роздільну здатність відео в налаштуваннях. Оберіть невисоку якість - 360р або 480р.

Ще один варіант - ОТТ-сервіси. Зараз українські телеканали доступні на платформах YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV і Oll tv абсолютно безкоштовно.

Також радять слухати українське радіомовлення онлайн на radioplayer.ua.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Марічка Падалко розповіла, як її колег об'єднало вторгнення Росії.

Читайте також, що Джамала почала свою війну з Росією, поки дітей залишила в безпеці поза Україною.