Заступниця міністра оборони Ганна Маляр нагадала, що сьогодні тисячі українців завдячують своїм життям екіпажам бойових літаків Повітряних сил.

У своєму Facebook чиновниця зазначила, що усі позитивні новини про збиті ворожі штурмовики Су-25, інші літаки, вертольоти або крилаті ракети з’являються лише завдяки відданій роботі Повітряних сил ЗСУ.

«З перших хвилин масштабного нападу Росії саме Повітряні Сили Збройних Сил України першими прийняли на себе масовані ракетні удари окупаційних військ. Адже першочерговою ціллю ворога було знищення об’єктів системи протиповітряної оборони держави», - зазначає пані Маляр.

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук

Заступниця міністра оборони додає, що українські сили з протиповітряної оборони демонструють свою майстерність, розправляючись з авіацією окупантів. Цим самим вони рятують життя тисяч українців.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також наші пілоти активно допомагають піхоті, знищуючи колони військової техніки живої сили, зокрема, у Київській, Сумській, Чернігівський і Харківській областях.

Нагадаємо, що ЗСУ збили ворожий вертоліт Ка-52 та бомбардувальник СУ-34.

Портал "Zhaj" повідомляв, як зараз виглядає знищена російськими загарбниками легендарна "Мрія".