У Мережі почали ширитися шокуючі фотографії знищеного літака АН-225 «Мрія» на аєродромі в Гостомелі.

На знімках видно, що від флагмана української авіації майже нічого не залишилося. Корпус літака понівечений до невпізнавання.

Знищений АН-225 Мрія на аеродромі Антонов

Знищений АН-225 Мрія на аеродромі Антонов

Окрім цього, народний депутат Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі опублікував відео із Гостомела, зроблене після початку боїв. На ньому видно останні хвилини палаючої «Мрії» та кілька знищених військових автомобілів з буквою «V».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Дата зйомки невідома.

Нагадаємо, 27 лютого Укравтодор підтвердив, що легендарний АН-225 «Мрія» було знищено на аеродромі «Антонов» в Гостомелі, де літак знаходився на ремонті.

Відновлення авіаційного гіганта займе п’ять років і обійдеться дуже дорого, за підрахунками, - понад 3 мільярди доларів.

Читайте також, що в США остаточно вирішили з приводу закриття неба над Україною.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", ЗСУ збили ворожий вертоліт Ка-52 та бомбардувальник СУ-34 і показали, як хитрить ворог.