Уже другий тиждень триває повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України. В результаті багато цивільних українців втратили свої будинки і були змушені терміново переїхати, або навіть загинули.

Через повномасштабне вторгнення РФ на країну наклали економічні санкції, а міжнародні компанії масово припиняють працювати на території Росії. Дію санкцій на собі відчули і звичайні росіяни.

Так, в телеграм-каналі Київ Оперативний опублікували скріншот коментаря в соцмережах, ймовірно, громадянки Російської Федерації. Дівчина скаржиться на закриття магазинів шведської мережі IKEA. Тепер вона не зможе придбати собі нову постільну білизну. Ця новина довела росіянку до сліз.

"Не ревіла, поки не закрилася ІКЕА... мені ппц потрібен наматрацник і постільна білизна", - переймається дівчина.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скріншот повідомлення росіянки розмістили на тлі фотографії зруйнованої вибухом української будівлі. Тепер наочно видно контраст між проблемами автора коментаря і практично кожного українця сьогодні.

Нагадаємо, що Німеччина відмовляється від російських товарів.

Читайте також, що Деніел Редкліфф порівняв Путіна з Волан-де-Мортом.