Instagram заблокував для українців блогерів та музикантів з РФ.

У телеграм-каналі "Киев Новости" повідомили, що для українців заблокували всіх російських блогерів і музикантів в Instagram.

З їхніх акаунтів постійно велась антиукраїнська пропаганда, заперечення бойових дій, та агресивні нападки.

Повідомляється, що на цей час блокування відбулося не у всіх громадян України, можливо, незабаром заблокують у всіх.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер ні вони не можуть реагувати на новини, які розміщують українці, ні у їхніх дописах неможливо писати.

Уже декілька днів деякі російські громадяни починають усвідомлювати всю брехню своєї влади. Багато хто висловився проти війни, та назвав російську армію окупантами та агресорами.

Наразі вже кілька днів підряд в Росії проходять мітинги проти війни, але вони надто незначні, для того, щоб влада звертала на них увагу.

1 березня, до посольства України принесли квіти діти з мамами, але їх відвезли автозаком у поліційний відділок та залишили там ночувати.

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко звернувся до італійців з трибуни стадіону, так не може більше тривати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян після обстрілу мирного населення звернувся до росіян.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль з прапором України всіма силами бореться за правду. Росія і Білорусь повинна знати.