Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький розповів у своєму телеграм-каналі, як зараз Сумщина бореться з окупантом.

За словами очільника ОДА, російські військові - це просто збіговисько пʼяниць та мародерів.

"Російські військові тварини тримають жителів міста Тростянець фактично у заручниках. Розставили російську ударну техніку між будинками тростянчан: у центрі міста, на вулиці Благовіщенська, поблизу поліції та на інших вулицях. Російська армія - це не армія, це сцикуни, які прикриваються цивільними. Вороги мародерствують, обчищають крамниці, грабують житлові будинки. Вчора росіяни пограбували усі крамниці в центрі міста. Розтрощили своїм танком браму Круглого двору, зруйнували картинну галерею. Пограбували секонд-хенди і попервдягалися в цивільне. По місту ходять повністю деморалізовані, п’яні російські військові. Обстрілюють машини цивільних і комунальні служб", - повідомив Дмитро Живицький.

Але голова ОДА наголошує, що Сумщина продовжує відстоювати землю та бореться з окупантом усіма силами.

"Але ми даємо відсіч ворогу! Дякуючи ЗСУ знищили точковим потраплянням дві САУ, які вели обстріл Охтирки! Одну з них ви бачили на попередньому відео, а інша була всередині Круглого двору. Слава Україні! А російським ворогам ми не пробачимо жодної краплі крові, жодного сантиметру нашої понівеченої землі!", - закликає Дмитро Живицький.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще