А тим часом Дія потрапила в найкращі застосунки тижня на Apple Store. Як тільки ми переможемо — Україну чекає новий етап розвитку цифрової держави, запустимо в цьому році сотні крутих послуг! А ще запустимо дуже актуальну послугу в найближчу добу.

Запустили нову послугу в Дія — відтепер можна переказати кошти нашій армії прямо в застосунку. Усі донати підуть у фонд Повернись живим. Потрібно натиснути Документи — Допомогти армії. Як завжди, все в кілька кліків. Послуга доступна для користувачів IOS та Android.
Ще один спосіб подякувати нашим ЗСУ і наблизити нас до перемоги!

Російські ЗМІ повідомляють: «26 лютого відбулися безпрецедентні за масштабом кібератаки на портал Госуслуги, сайти Кремля, Госдумы, Первого канала, Роскосмоса та Российские железные дороги.
Понад 50 DDoS-атак у більш як 1 Тбайт».
Какая жалость

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще