Під час атаки російських ЗС, в ангарі Гостомеля міг згоріти один з найбільших літаків - АН-225 "Мрія", якого називають "Королева неба"

Про це повідомили на Радіо Свобода. Нібито, на державному підприємстві "Антонов" та міський голова міста Буча підтвердили інформацію. Це трапилося ще у перший день війни, 24 лютого.

"Після 5-го авіанальоту розбомбили "Мрію" повністю. Це трапилось в перший день. Обстрілювали з вертольотів", - йдеться у повідомлені з заводу.

Анатолій Федорук, міський голова Бучі, підтвердив інформацію. Буча знаходиться за 4 кілометри від Гостомеля.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На зображенні видно, як горить ангар у аеропорту Гостомеля під Києвом, де імовірно перебував літак АН-225 "Мрія".

За інформацією моніторингово сайту Flight Radar літак з бортовим номером UR-82060, класу АН-225 "Мрія", 5 лютого прилетів до аеропорту ДП «Антонов» у Гостомелі. Після цього борт звідти не вилітав.

Проте, можливо мається на увазі все ж таки що Мрія, яку спалили російські загарбники, це недобудований літак, який ніяк не можуть добудувати впродовж 29 років. Тому стверджувати, яка саме Мрія згоріла в ангарі — наразі стверджувати не беремося.

Нагадаємо, раніше українська артилерія вщент розгромила російську групу "V".

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Прилуками розбили російську танкову роту.

Також "Знай.ua" писав, що солдати РФ тікають лісами, поки Росія розповідає про свої "перемоги".