Заступник мера Нової Каховки, яка знаходиться в окупації російського ворога, записав відео, яке вважав останнім у своєму житті.

Він записав у своєму телефоні відео-повідомлення, розміщене на телеграм-каналі "Оперативний ЗСУ: "Мене поранили, видно залишилось не довго. Слава Україні! Боремось до кінця!", - під час запису чоловік відняв куртку та показав закривавлену груднину кров'ю.

Володимир Арнаут. Фото: Telegram
Володимир Арнаут. Фото: Telegram

Припустили, що чоловік, а це ветеран АТО Володимир Арнаут - загинув, борючись з російськими загарбниками.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Проте через деякий час з'явилося відео, що чоловіка вдалося врятувати. Наступне відео від Арнаута було записане ним після операції.

Володимир Арнаут. Фото: Telegram
Володимир Арнаут. Фото: Telegram

"Пацани, вижив. Все добре. Кульове. Прийняли бій ближній, ранили. Зробили операцію. Вижив. Відійду — піду далі йти воювати! дякую всім. Слава Україні!", - сказав захисник.

Нагадаємо, Нова Каховка знаходиться під окупацією. Місцеві жителі повідомляють, що окупанти методично знищують містечко, займаються мародерством. В мережі з'являлося відео, як російські солдати виносять сейф з банківського відділення.

Нагадаємо, раніше на завод "Об'єднання Радон" виїхали рятувальники: важливі об'єкти у безпеці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветерани повертаються на службу, щоб відстояти Україну.

Також "Знай.ua" писав, що футбольні клуби Англії та Олександр Зінченко зі сльозами на очах підтримали Україну.