Державна служба України з надзвичайних ситуацій поділилася інформацією про нічну атаку російських військових на Харків, в результаті якої підступно була обстріляна дев'ятиповерхівка.

Загинула жінка на п'ятому поверсі, а рятувальникам вдалося евакуювати близько 20 осіб. Все це сталося в суботу, десь о 21:20, коли на номер "101" надійшло повідомлення про потрапляння ворожого артилерійського боєприпасу в житловий будинок.

"За адресою: м.Харків, вул. Бучми, 40а, сталося руйнування несучої стіни сходової клітки та сходових маршів з 2-го по 7-й поверхи, пошкоджено будівельні конструкції квартир на 4-му, 5-му та 6-му поверхах. До місця події прибули 2 оперативних відділення Служби порятунку на автоцистернах, 1 автомобіль першої допомоги та 2 автодрабини", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У підвалі будинку ховалися від обстрілів близько 60 осіб. Ніхто з них не постраждав. Зберігаємо спокій і перевіряйте інформацію на офіційних ресурсах. #ДСНС працює в посиленому режимі. Тримавши️

Нагадаємо, "Ми дуже сильні!": Григорій Решетник найпотужнішою промовою змусив закипіти українську кров

Як повідомляв "Знай.ua", медики закликають виключити Росію з Європейської федерації пародонтологів: "Проти нас загарбницька війна"

Знай.ua писав, "Вбивця і головний військовий злочинець 21-го століття": Венедиктова пообіцяла довести провину Путіна