Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський разом з президентом Володимиром Зеленським та іншими першими особами держави особисто бере участь у захисті столиці від російських віськових злочинців.

"Вітаю всіх. Я в Києві. Працюємо й організовуємо повністю оборону від ДРГ, видачу зброї. Видано понад 25 тис. одиниць зброї і близько 10 млн патронів, РПГ, гранат. Київ однозначно буде захищатися! Захищатися та битися до останнього! Хочу відзначити самоорганізованість наших людей – не тільки в Києві, а по всій Україні. Пишаюсь і бачу, як люди захищають свої містечка, свої села, свої вулиці, свої будинки. Самоорганізовуються, щоб не було жодних мародерств та грабежу, тому що поліція зараз працює, у тому числі, і над протидією ДРГ", – повідомив міністр внутрішніх справ.

Також Денис Монастирський розповів, що столиця має надійний тил з військовими.

"Спільно з військовими ми формуємо надійний тил оборони. Дякую всім нашим прикордонникам, які першими зустріли бій, нашим нацгвардійцям, нашим поліцейським, нашим рятувальникам. А також усім, хто взявся за зброю, – вільним громадянам вільної країни. Україна сьогодні – це ми. І ми – це Україна. І МИ ВИСТОЇМО! Слава Україні!", – звернувся Денис Монастирський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще