Стало відомо про те, чому синові Єлизавети II принцу Ендрю довелося піти на угоду з Вірджинією Джуффре.

Про це заявляють на порталі The Guardian.

Слабкість юридичної позиції принца Ендрю і побоювання з приводу його власного виступу в якості свідка залишили його юридичну команду з декількома варіантами. Це буде йому коштувати близько 10 мільйонів доларів. При цьому, старший партнер юридичної фірми Енн Оліваріус зазначає, що сума буде ще більше.

Принц Ендрю
Принц Ендрю

"Ви можете очікувати, що це, ймовірно, перевищить 10 мільйонів фунтів стерлінгів, можливо, навіть 20 мільйонів фунтів стерлінгів" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оліваріус сказала, що позиція принца Ендрю була підірвана його попередніми заявами, що викликали глузування. У зв'язку з цим все виглядає не особливо правдоподібним.

Особливо той факт, що він не пам'ятає факт зустрічі з жінкою, але, при цьому по мережі гуляє їх спільна фотографія.

Сара Фергюсон та принц Ендрю
Сара Фергюсон та принц Ендрю

Раніше Вірджинія Джуфре говорила про те, що для неї справа честі довести справу до кінця, але, мабуть така сума грошей вбила всі принципи жінки. Тепер, протягом місяця буде відхилено позов до суду, а це означає, що Ендрю більше не буде допитуватися під присягою адвокатами Джуфре, що, як очікувалося, відбудеться в найближчі тижні.

Нагадаємо, що 38-річна жінка звинуватила принца Ендрю в згвалтуванні, яке могло статися більше 20 років тому. Чоловік заперечує свою причетність до цього.

Принцеса Анна та Ендрю Паркер-Боулз, фото: Getty images
Принцеса Анна та Ендрю Паркер-Боулз, фото: Getty images

Близько місяця тому Букінгемський палац оголосив, що військові титули і королівські обов'язки принца Ендрю, третього сина королеви, були з нього зняті.

Нагадаємо, що Єлизавета II вигнала улюбленого сина з сім'ї, принц Ендрю розбив серце королеви домаганнями до дитини

Раніше повідомлялося, що доОролева Єлизавета II отримала порцію щастя, як справжня українська бабуся

Також, Кейт Міддлтон відзначила 40-річчя розкішною фотосесією, позичивши дещо у покійної Діани