Мішель Банцевіц Чикале вирушила на одиночну риболовлю біля узбережжя Хемптон-Біч в США і зуміла виловити величезного блакитного тунця вагою близько 450 кг.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Це вражаючий момент, коли жінка-рибалка піднімає на свій рибальський човен масивного синього тунця вагою 1000 фунтів (454 кг).

Мішель Банцевіц Чикале з Сибрука, штат Нью-Гемпшир, США, виловила жахливу 9-футову рибу біля узбережжя Хемптон-Біч, коли вирушила на риболовлю в поодинці в жовтні.

Блакитний тунець
Блакитний тунець

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Вона розмістила в Instagram приголомшливе відео, на якому показано, як вона намотує рибу на своє рибальське судно «No Limits».

Мішель намагається затягнути рибу на човен, оскільки величезні розміри тунця відтягують вагу човна вліво.

Їй потрібно розгойдувати мотузку вперед і назад, щоб вона могла трясти її вправо.

Після низки зусиль їй вдається вивести рибу на палубу, видавши переможний подих іншим рибалкам, що спостерігають з іншого човна.

Мішель сказала, що і ця порода належить західноатлантичному синьому тунцю, найбільшому виду тунця.

В інтерв'ю місцевому радіо вона згадала, що під час своєї попередньої риболовлі вона і Леа Піно зловили ще більшого блакитного тунця, який був на один дюйм більше в розмірі.

Жінка-рибалка
Жінка-рибалка

Мішель додала, що їм двом знадобилося майже чотири години, щоб втихомирити їх, і це майже розмотувало їх 10 разів.

Глядачі були вражені навичками Мішель.

Нагадаємо, що у мережі поділилися рецептом борщу з рибою.