Українець показав, як виробники обманюють клієнтів. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі Чорний список.

Багато українських виробників дуже вправно змушують наших співвітчизників платити більше, пропонуючи знижки і дешевші варіанти придбання товару. Слід розуміти, що до будь-якої інформації, яка використовується в якості реклами, слід ставитися до критики.

"Неуважний покупець платить більше! Огляд знятий в супермаркеті #Фора. Написи на пачці - "разом дешевше" - нахабний обман", - повідомляє чорний список.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До посту було додано відео, на якому українець звернув увагу на те, що за збільшену коробку печива "Мрія" доведеться заплатити більше, ніж якщо купувати маленькі коробки.

"160 грам - 12 гривень. "Разом дешевше" - 320 грам. Має коштувати менше ніж 24 гривні, а коштує - 26", - повідомив він.

Магазин. Фото: Агроинвестор
Магазин. Фото: Агроинвестор
Магазин. Фото: Агроинвестор

Також він продемонстрував печиво Roshen, в якому маленька коробка коштує близько десяти гривень, а подвійна - менше десяти гривень.

"На неуважності вашої заробляють. Будьте обережні", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше покупниця дала ляпас касиру на очах у всього супермаркету.

Раніше Знай писав, пасажирський потяг "Київ-Франківськ" зіткнувся з фурою: медики борються за життя машиніста. Водій вантажівки не зупинився на червоне світло і допустив зіткнення.

Також ми писали, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.