Для всіх любителів мультиків від "Дісней", є дуже цікаві новини. В Уельсі, в Монмутширі, робітники помітили на звалищі рідкісну іграшку Міккі Мауса. Найдивовижніше те, що іграшку, яку виготовили ще 1930-х роках, знайшли на звалищі відходів, вона могла просто зникнути... задарма.

Про це стало відомо завдяки новій публікації британського агентства новин BBC.

Старовинна іграшка "Міккі", фото: BBC
Старовинна іграшка "Міккі", фото: BBC

Експерти з музею Абергавенні встановили, що іграшка дійсно було виготовлено неподалік — на старій фабриці іграшок "Deans" в сусідньому графстві Торфаєн. Зараз її віддали в якості подарунка музею понтипула.

Дослідження показали, що фабрика іграшок "Deans" була першим британським виробником, що робила товари Disney в 1930-х роках. Фірму було засновано в 1700-х роках, але зникла після переходу в адміністрацію в 2005 році.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

Майже ідентичний зразок іграшки - найраніша версія Міккі, яким він з'явився у своєму дебютному фільмі 1928 року "Пароплавик віллі" - зберігається в колекції Музею Вікторії та Альберта в Лондоні.

Інші версії ляльки в хорошому стані було реалізовано приблизно за 300 фунтів стерлінгів, але немає жодних вказівок на те, скільки ще існує.

Раніше повідомляли, багатодітний Анатолій Анатоліч зізнався, що дозволяє робити дружині в іншій країні: "Не шкодуйте грошей...".

Як повідомляв Знай.uа, Деніел Редкліфф з "Гаррі Поттера" змусив Руперта Гріна червоніти на знімальному майданчику: "Коли сцена поцілунку?".

Знай.uа писав, Герміона через 20 років подарувала Драко Малфою чарівну ніч - Рон і Гаррі вже готують свої палички: "А починалося так красиво...".