Його слова прозвучали у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

«Уже зараз низка міст отримає газ на опалення житлового фонду за ціною понад 40 гривень. Ці міста – Полтава, Суми, Вінниця, Жовті Води, Миргород, Херсон, Теплодар, Нововолинськ, Кам'янець-Подільський, Шепетівка та Старокостянтинів. Бюджет у цих містах буде переглянуто. Школи через відсутність опалення підуть на довгострокові канікули, а вищі навчальні заклади на них уже пішли. До речі, Міністерство освіти рекомендувало піти на карантин загалом усім школам. Адже у нас всі питання вирішуються за допомогою карантину», - іронізує Олег Попенко.

Він звинуватив владу у непрофесіоналізмі та нездатності керувати країною.

«Люди, які стоять при владі, звикли не керувати, а знімати «відосіки». Їм подобається це заняття. А тим часом у Сумах, які я згадував, уже підняли тарифи на опалення на 35 відсотків. У 14 інших містах опалювальний сезон на межі зриву, і це я рахую лише великі міста», - обурюється Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на різкому подорожчанні харчових продуктів в Україні протягом 2021 року.

Також Знай.ua повідомляв, що Попенко розповів про катастрофічну нестачу вугілля для опалення, зокрема в окремих районах Києва.