В Одесі місцеві умільці вирішили скористатися моментом, поки сніг ще не розтанув і лежить на вулицях. Вони хотіли зробити щось незвичайне і виліпили голову президента Росії Володимира Путіна, яку встановили на паркан.

Відповідні кадри з'явилися в Телеграм-каналі "Всевидюче око".

Так, в Одесі невідомі умільці вирішили проявити свій талан. Вони зліпили голову зі снігу, яка дуже схожа на президента Росії. Одесити також не забули зробити характерні вилиці, властиві Володимиру Путіну.

В Одессе слепили голову Путина, скриншот
В Одессе слепили голову Путина, скриншот

Щоб їх скульптура виглядала більш комічно, вони вирішили її так би мовити стратити. Тому голову схожу на президента РФ встановили на паркан.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

"Стратили Путлера". В Одесі місцеві таланти зліпили голову Путлера, і встановили на паркан", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Всевидюче око".

В Одесі зліпили голову Путіна, скріншот
В Одесі зліпили голову Путіна, скріншот

Користувачі мережі не стрималися і відразу почали залишати свої реакції на скульптуру в коментарях.

"Прикольно", "Схожий", "Поки відео вантажилося отримала інфаркт", "І зріст такий же як у Путіна", "Артемія зліпив би краще з Дніпра і стратив от би всі посміялися", "ось з талантами у нас нормас :) тим більше в Одесі", — відзначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, більше схожі на Кабаєву, ніж на маму: з'явилися унікальні кадри двох дочок Путіна, яких він ховає від усього світу

Раніше Знай писав, втікач Микола Азаров "піднявся з могили", щоб осоромитися ще більше: "зараз погано і гірше не буде"

Також Знай повідомляв, колишня Антіна Мухарського Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Путіна: "нехай СБУ нею займуться"