Цей улюбленець вважається однією з найтовстіших кішок у світі, що призвело до того, що її власників звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами, перегодувавши її.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Власники однієї з найтовстіших кішок в світі завдали удару у відповідь онлайн-тролю, який бажав їм смерті.

"Свиняча" домашня кішка зібрала майже 9000 підписників в Instagram, які закохалися в її неймовірну особистість.

Незважаючи на загрозливі розміри кішки, її господиня наполягає, що вона не переїдає і їсть тільки те, що радить ветеринар, так як вона роздулася під час і після вагітності.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найтовстіша кішка
Найтовстіша кішка

Коли вона вирішила внести ясність, власниця кішки з Росії сказала, що коментарі, залишені тролями, «сумно читати».

Відповідаючи на запитання на сторінці кота, вони сказали: "Є деякі непорозуміння. Ми ніколи не намагалися перегодувати її. Деякі писали, що ми робимо це спеціально. Як ви собі це уявляєте? Вона навіть відмовляється їсти будь-яку іншу їжу, крім дієтичної. Це правда, що наша кішка була вагітна і я стерилізувала її після цього, але ми не стверджуємо, що це точна причина її ожиріння. Ми писали, що вона почала швидко набирати вагу з моменту вагітності і ще швидше після неї".

Найтовстіша кішка
Найтовстіша кішка

У ролику в Instagram на сторінці кішки, її власники показали, як відміряють для неї 29 г дієтичного корму Royal Canin.

У своєму пості, щоб відповісти на питання про її дієту, вони пояснили, що тварина кілька разів була у ветеринара.

Але вони також завдали удару троллям, які "бажали смерті" власникам, і розвіяли припущення, що пухка кішка не може ходити через проблеми з вагою.

Найтовстіша кішка
Найтовстіша кішка

Пост продовжився: "Вона багато разів була у ветеринара і за цей час не раз змінювала свій план харчування. Зараз вона начебто перестала набирати вагу при нинішньому плані, але все одно є проблеми зі скиданням. Ми не можемо показувати її ветеринару занадто часто, але обов'язково будемо робити це знову і знову, якщо знадобиться".

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як привчити кішку ходити на унітаз.