Вже скоро повинен вийти в Британії фільм під назвою "Секрети Playboy", в якому колишні співробітники імперії Х'ю Хефнера розповіли, що відбувалося за дверима особняка. Перші подробиці прем'єри.

Фільм вийде вже в кінці січня, і там планують розповісти всю правду про життя в особняку Х'ю Хефнера. Багато хто мріяв стати "зайчиками" Playboy, адже їм особняк чоловіка здавався замком з Disney. Однак самі жінки з жахом згадують цей час, повідомляє Cosmopolitan.

Даша Астаф'єва з Хью Хефнером
Даша Астаф'єва з Хью Хефнером

Помер він в 2017 році, і за ці чотири з половиною роки все частіше спливає інформація про його хтивих бажаннях.

Перший Playboy вийшов в 1953 році, коли Х'ю Хефнеру було 27 років, і головною героїнею обкладинки стала Мерилін Монро.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Далі він вирішив відкрити Нічний клуб, куди особисто відбирав "зайчиків", і іноді там вседозволеність переходила всі рамки. Було прийнято рішення навіть створити особливу команду, яка вирішувала конфлікти, щоб ті не дійшли до поліції.

Х'ю Хефнер, фото: вільне джерело
Х'ю Хефнер, фото: вільне джерело

Ось, наприклад телеведучий і діджей до Корнеліус одного разу викрав двох дівчат 20 років. Він запросив їх до себе додому, і подумати не могли, чим все в підсумку закінчиться. Вони пропали на три доби, і весь цей час їх ґвалтували в будинку діджея. У підсумку ситуацію зам'яли, і Дон навіть не був позбавлений членства в клубі.

Сам Х'ю Хефнер також був красенем, і легко дістав будь-яку жінку. Згодом йому це набридло, і в життя прийшла розпуста.

Х'ю Хефнер, фото: вільне джерело
Х'ю Хефнер, фото: вільне джерело

У документальному фільмі колишня дівчина чоловіка Сондра Теодор розповіла, що його пристрасті з кожним разом ставали тільки збоченішими.

"Він просто лякав мене, його неможливо було задовольнити", - говорила Сондра. Оргії траплялися в будинку по п'ять разів на тиждень, і сам Хефнер писав до них сценарії, виступав режисером, і просто впивався своєю владою. Одного разу Теодор застукала Хефнера зворушливим статеві органи собаки.

Також, за словами жінки Х'ю Хефнер був любителем заборонених речовин, і часто ґвалтував її в такому стані. Все це тривало десятиліттями.

Будучи сам наркоманом, Х'ю називав заборонені речовини"розсувником ніг". Так, в особняку був особливий жіночий туалет, де зберігався великий запас наркотиків для дівчат і всіх гостей. На кокаїн підсів навіть його домашній вихованець.

Порнозірка з 70-х Лінда Лавлейс також постраждав від його витівок. Вона приїхала в особняк, і була сильно п'яною. В результаті, всі учасники оргії змусили її зайнятися оральним сексом з собакою. Тим самим, як зазначає жінка, він зламав їй життя.

Нагадаємо, що на новій обкладинці Playboy з'явився темношкірий хлопець в костюмі кролика: "Х'ю Хефнер перекинувся б"

Раніше повідомлялося, що еока Facebook "помер": місце на кладовищі біля Мерилін Монро продають за 2 мільйони

Також, вперше легендарний Playboy прикрасив українець-дівчатка, витирайте слинки