Для всіх любителів поспостерігати за нашими "братами меншими" є шикарні кадри, які зняли невідомо де, проте відомого коли і кого. Цього разу ми подивимося захоплююче відео з двома собачками породи "хаскі". Тепер і наші читачі дізнаються, що таке "мімімі", хоч звичайно це вже і дорослі собаки, але дуже милі.

Люди в одній з хрущовок помітили, що в балконі, який нещодавно пережив ремонт з'явилося віконце. І це віконце не просте, а справжнісінький "спостережний пункт".

Про це стало відомо завдяки відео від простих перехожих, які помітили дуже цікаву картину у себе над головою і опублікували в мережі YouTube.

Спостережний пункт для хаскі, скріншот: YouTube
Спостережний пункт для хаскі, скріншот: YouTube

Ось так описали ситуацію автори опублікованого відео: "Мужик з провінції зробив для своїх собак спостережний пункт, щоб вони не нудьгували, коли їх господар на роботі".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І правда, тепер люди, які проходять повз, можуть побачити як дві собачки охороняють будинок, а ось самим собакам, можливо, і не нудно. Адже вони тренуватимуть свою уважність і спостерігатимуть за людьми, кішками та птахами.

Можливо, такий крок від власника собак і квартири позбавить сусідів вічних воїв, які собаки даної породи люблять видавати на самоті.

Раніше повідомляли, листоноша Бішон фрізе в крихітній формі підробляє кур'єром і запалює серця: такої милоти ви давно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик і Анатоліч притягли своїх песиків на роботу-стримати посмішку неможливо: Діксі вся в господиню.

Знай.uа писав, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" притулилася до свого волохатого красунчика: "Більше не можу кохати".