У світі існує безліч країн, міст, які заохочують переїзд до себе і навіть готові доплачувати. Про це повідомляє портал william-russell.

Попри те, що зазвичай країни ЄС або Америки не чекають мігрантів і створюють безліч перешкод для жителів інших країн, існує кілька місць, де вам готові доплатити.

Йдеться в першу чергу про низку місць США. Зокрема, в штаті Оклахома пропонується жити дистанційним працівникам. Для цього вони навіть готові виплачувати грант до десяти тисяч доларів. Кошти пропонується вкласти в нове житло або орендувати місце. Схожа ситуація в місті Бемджі Міннесоти. На це готові видавати грант на 2,5 тисячі доларів.

У Швейцарії є віддалене село Альбімнен. Місцева влада надає двадцять п'ять тисяч доларів для емігрантів, щоб вони переїхали саме в цьому місце. Однак для цього потрібно прожити в цій країні більше дванадцяти років.

В Італії стартувала програма" будинки по 1 євро", що дозволяють збільшити населення в багатьох занедбаних регіонах цієї держави.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Схожа історія в хорватському місті Леград. Для того щоб стимулювати переїзд, представники влади продають будинки майже за півдолара. Більшість з них вимагає серйозного ремонту, але держава готова надати одноразову підтримку в розмірі 4 тисяч доларів.

Нагадаємо, що на Канарських островах сталося виверження вулкана.

Знай.иа писав, красуня народилася з унікальною талією-тростинкою-моделі з 90/60/90 позаздрять: ніхто не вірить, що вона реальна.

Також портал Знай.иа повідомляв, що українка народила прямо під час туру по Європі: малюк попросився на світ раніше, але рахунок в клініці шокував.