Відома телеведуча Жанна Бадоєва, яка після успіху в "Орел і Решка" вирішила зробити власне шоу "Життя інших". Цього разу глядачі почули історію вагітної 15-річної дівчини.

Уривок з даного випуску Жанна Бадоєва розмістила на своєму акаунті в соціальній мережі TikTok, де регулярно показує найцікавіші моменти зі свого шоу, яке регулярно виходить на YouTube.

Жінка постійно подорожує, і в своєму проекті знайомить глядачів з історіями людей, які проживають в інших країнах. На цей раз вона опинилася в Домінікані, де познайомилася з дівчиною, яка через 3 місяці відносини вирішила завагітніти. Їй було всього 15 років.

Вона була дуже рада тому, що вагітна, і зустрічалася зі своїм хлопцем на той момент вона всього три місяці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мама хлопця давно чекала онуків, тому з радістю сприйняла цю новину, як і мама самої 15-річної дівчини. Для них це норма, адже її народила мати в 16, А старшого брата і зовсім в 14.

У 29 років жінка стала вже бабусею, і через ще два роки дочка також порадувала онуками. Жанна Бадоєва була в шоці від такого ставлення до життя, і у неї навіть побігли мурашки по всьому тілу.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"15 самі ж діти ще";

"Мені 29, І я ще не встигла стати мамою 😅 а тут вже бабуся 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️";

"Охренеть 🙈 дітям по 15 і батьки чекають від них онуків🙄 🙄 🙄";

"Мені 26 ... я сьогодні купила собі упаковку желейок у вигляді стрічок райдужних. І я бігаю по квартирі з ними в роті і кажу що я ригаю веселкою 😂";

"Пробабка в 50😏 😏 😏 а хто то в 30 думають чи не рано 😳 😳 Ну вони не дивляться Тик Ток в якому дівчата відмовляють один одного народжувати️️";

"Шок увійшов в чат😅";

"У них весь сенс життя. інших інтересів немає".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в "Орел і Решка"

Раніше повідомлялося, що еассажиров висадили з літака через перевагу, Птушкін з "Орла і Решки" ошалел

Також, Леся Нікітюк згадала своє "Городнє" минуле і почала ритися руками в землі